ELDON - Blodtypetest til Hjemmebrug

-10%
103,50  m/Moms
115,00  m/Moms
Du sparer: 11,50
Model/varenr.: 50987

ELDON Blodtypetest er en dansk opfindelse, som har eksisteret siden 1959.

Det kan være en god ide at kende sin blodtype, hvis man skulle komme ud for en ulykke, eller hvis man bare vil tilpasse sin kost efter blodtypen.

ELDON Blodtypetest er med til at bestemme blodtypen ud fra de antigener, der er på overfladen af de røde blodceller, eller hvis der er antistof til stede i blodprøven.

Blodtypetesten er kun til hjemmebrug og til undervisning.

Anvendelse

Skær konvolutten op. Skriv dit navn og andre relevante data på ELDON 2511-kortet.

Fyld et glas med vand. Sug lidt vand op i pipetten og dryp 1 dråbe vand på hver af de farvede reagenspletter på ELDON 2511-kortet.

Det er vigtigt, at dine hænder er helt rene, tørre og ikke kolde, før du begynder at prikke hul på en finger. Massér eventuelt dine fingre for at øge blodtilførslen. Vælg et sted med blød hud. Tag lancetten, drej den farvede tap og træk den ud. Brug renseservietten til at desinficere den fingerspids, du vil prikke hul på. Lad fingeren lufttørre

Læg din hånd fladt på et bord med håndfladen opad. Brug lancetten på din lang-eller ringfinger. Prik hul på den side af fingerspidsen, der vender mod lillefingeren. Anbring lancetten med åbningen mod siden af fingerspidsen. Tryk lancetten ind mod fingeren. Fortsæt med at trykke, til du hører et "klik" (du vil mærke et stik). Efter klikket kan du fjerne lancetten

Lad din arm hænge nedad i ca. 10 sekunder for at stimulere blodtilførslen. Tryk forsigtigt på din fingerspids, til du ser en dråbe blod med en diameter på cirka 3-4 mm. Overfør blodet til en Eldon Stick, som holdes neden under fingeren. Tvær ikke blodet ud over huden. Anbring Eldon sticken på det første runde felt. (se figur)

Anbring din bloddråbe sådan, at den berører den tidligere påsatte vanddråbe. Du kan benytte din frie hånd til at holde Eldon Sticken. Hold gerne dine fingre varme og blodtilførslen aktiv ved at få en anden til at massere dem

Rør i blodet i det første felt med Eldon Sticken. For at opløse reagenset skal du røre i ca. 10 sekunder. Fordel derefter blodet ud over hele feltet med en cirkulerende bevægelse. Sørg for at holde væsken inden for feltet. Gentag processen i de resterende felter/cirkler og se til sidst dit resultat

Opbevaring:

 • Opbevares utilgængeligt for små børn
 • Konvolutterne med EldonCards er lavet i et fugttæt aluminium/plastlaminat, der beskytter kortene mod fugt
 • EldonCards skal opbevares mellem 5 og 37 C
 • Når de holdes inde i dette temperaturområde, er kortene holdbare i 2 år
 • Udløbsdatoen (se "Symboler") er trykt på etiketten i formatet åååå-mm-dd.
 • Brug kortene inden udløbsdatoen

Forholdsregler

 • Bør ikke bruges af personer med hæmofili eller personer, som tager blodfortyndende medicin (anti-koagulanter), pga. risiko for blødning ved brug af autolancetten.
 • Et lille antal personer har svage RhD antigener på blodcellerne, og agglutinater kan måske ikke ses.
  Kun specialiserede laboratorier kan med sikkerhed opdage sådanne svage RhD antigener.
 • I sjældne tilfælde kan ikke-specifikke agglutinater udvikle sig ved tilstedeværelse af visse proteiner. I så fald er aggluti-nater også synlige i kontrolcirklen, hvilket betyder at resultatet er ugyldigt. En ny test skal udføres. Det er muligt, at din blodtype kun kan bestemmes i et specialiseret center. Agglutinationer i kontrolfeltet kan også skyldes fejl under udfø-relse af testen.
 • Opbevares uden for børns rækkevidde.
 • Når resultatet er kendt, læg alle brugte ting tilbage i den originale pose og bortskaf posen med almindeligt hushold-ningsaffald.

Oprindelsesland: Danmark

Ingredienser: ELDON™ HOME KIT HKA 2511

Volume: 1 testsæt

Producent: ELDON™ 

Distributør: Testdig ApS

Leverandør: Helsam Engros

Du har nyligt set