Forhandler af endro Cosmètiques ansigtscreme, ansigtsrens samt solcreme SPF 30 og 50 samt aftersun lotion. Læs mere længere nede på siden

-10%
134,10  m/Moms
149,00  m/Moms
Du sparer: 14,90
0 anmeldelser
Model/varenr.: EC2244
-10%
224,10  m/Moms
249,00  m/Moms
Du sparer: 24,90
0 anmeldelser
Model/varenr.: EC2206
-10%
224,10  m/Moms
249,00  m/Moms
Du sparer: 24,90
0 anmeldelser
Model/varenr.: EC2220
0 anmeldelser
Model/varenr.: EC7119
0 anmeldelser
Model/varenr.: EC6747
0 anmeldelser
Model/varenr.: EC7089
0 anmeldelser
Model/varenr.: EC2930

endro Cosmètiques

endro Cosmètiques blide renseolie giver en dybdegående rens, den fjerner urenheder og spor af makeup uden at efterlade en fedtet hinde og uden at udtørre dit ansigt, den er effektiv selv på vandfast makeup og er velegnet til alle hudtyper. Den kan også anvendes til at fjerne øjenmakeup og på læberne. Den er af 100 % naturlig oprindelse, med et økologisk indhold på 84,8 %. Den har en skånsom tekstur, og når den mødes med vandet, omdannes den til en mælkehvid konsistens.

endro Cosmètiques matterende økologisk ansigts gel creme regulerer overskydende talg produktion i huden især i T-zonen Dens matterende effekt opnås takket være pilrodspulver. Den har en forfriskende og meget flydende tekstur samt en sublim absorberingsevne uden at fedte og kan anvendes under din makeup.

endro Cosmètiques Healty Glow ansigtscreme er formuleret med økologisk rosenvand, jojobaolie og gulerods ekstrakt. Den genopretter og bevarer hudens fugtighedsniveau i det hydrolipide lag samt beskytte din hud mod ydre påvirkninger og dermed vil huden regenerere bedre og bevare sin elasticitet. Takke være indholdet af gulerodsolien vil din tein få en forbedret udstråling og glød. Cremen er ualmindelig fugtmættende, nærende og beskyttende for din hud, helt uden at fedte.

Et fransk brand fra Bretagne med noget på hjertet når det gælder solbeskyttelse deres solcremer og aftersun lotion som er med naturlige og økologiske ingredienser samt zero waste.

endro Cosmètiques er skabt ud fra et brændende ønske om at skabe effektive og sunde solcremer, som kan gøre en forskel for vores miljø.

Derfor går man langt for at vinke farvel til plastikflasker og unødvendige ingredienser i produkterne.

Certificeret:

  • BIO Cosmetique
  • Slow Cosmetique

Marion er fra Bretagne og er uddannet arkitekt og har en stor eventyrlyst i sig.

Hun er et skabende menneske med mange visioner – og hun elsker at omsætte dem til praksis.

Selv var hun ikke storforbruger af cremer – men havde et stort ønske om at have fokus på en transparent produktion.

At læse lange snørklede ingredienslister kan tage pusten fra enhver – og når ens forventninger så ikke bliver indfriet, så bliver man ærgerlig – så det må der gøres noget ved!

Hendes gode ven Boris er også fra Bretagne og han har altid haft lyst til at arbejde til fordel for sundhed og miljø.

Efter at han blev opmærksom på omfanget af plastforureningen i Asien, meldte han sig klar til at arbejde med alle de udfordringer der måtte være – det vigtigste er blot at det giver mening