Vi forhandler Antiac Acne hudplejeprodukter mod akne og urenheder. Læs mere længer nede på siden.

Udsolgt
-15%
118,15  m/Moms
139,00  m/Moms
Du sparer: 20,85
0 anmeldelser
Model/varenr.: sa2130
Udsolgt
-15%
160,65  m/Moms
189,00  m/Moms
Du sparer: 28,35
0 anmeldelser
Model/varenr.: sa0969
-15%
160,65  m/Moms
189,00  m/Moms
Du sparer: 28,35
0 anmeldelser
Model/varenr.: sa1812

Antiac Acne

Kæmper du med acne og urenheder så læs med her:

Antiac Daily Face Wash er et effektivt  pH-neutraliserende renseprodukt til  fedtet, tilstoppet og acne tilbøjelig hud. Renseproduktet hjælper med at afbalancere hudens naturlige talgproduktion og genvinde fugtbalancen i huden, så den føles forfrisket og hydreret. Indeholder kliniske ingredienser, såvel som naturlige ekstrakter og olier af høj kvalitet, som vil reducere tegn på rødme eller irritation. Brug af Antiac Daily Face Wash på daglig basis vil give din hud mulighed for at føles ren og afbalanceret og dermed mindre tilbøjelig til urenheder, knopper og hudorme.

Antiac Activ Liquid Spray er specielt designet til at hjælpe alle, der lider af fedtet, overbelastet og acne-udsat hud. En spray til ansigtet og som ligeledes kan anvendes lokalt på kroppen. Den lette væske i vores unikke Antiac Activ Liquid Spray trænger dybt ned i huden og renser huden indefra. Vitaminer og mineraler der findes i de naturlige ingredienser, fodrer huden indefra og ud, hvilket giver den mulighed for at få styrke. Huden føles forfrisket, dybt renset og næret. Al forureningen og dårlige hud bakterier fjernes, men uden at fjerne hudens naturlige og vigtige barriere lipider. Denne intensive naturlige akne spray er formuleret til at håndtere moderat til svær akne i ansigtet og på kroppen. Sprayen er især ideal til at nå svære akneområder, f.eks. akne på ryggen. 

Antiac Activ Gel Serum er specielt formuleret til at hjælpe fedtet og akne udsat hud. Den stærke kombination af klinisk beviste ingredienser og naturlige ingredienser, der er kendt for at afhjælpe akne hud, gør dette produkt utroligt effektivt til hurtig reduktion af rødme og minimering af urenheder. Et effektiv spot produkt til her og nu reducering og bekæmpelse af begyndende urenheder samt bumser i udbrud. Antiac Gel Serum anvendes til bekæmpelse af begyndende eller allerede betændte urenheder, der har brug for målrettet og effektiv behandling, men samtidig mild mod den sensitive hud i ansigtet. 

Producent: Salcura Natural Skin Therapy

Importør og leverandør: Smør Dig Ind

Akne og bumser

Akne er en kronisk, inflammatorisk hudtilstand, der forårsager cyster og bumser, især i ansigt, skuldre, ryg, nakke, bryst og overarme.

Akne opstår, når porerne i din hud bliver blokeret med olie, død hud eller bakterier.

Hver pore i din hud er åbningen til en follikel. Folliklen består af et hår og en talgkirtel (olie).

Oliekirtlen frigiver talg (olie), der bevæger sig op i håret ud af porerne og på din hud. Talg holder din hud smurt og blød.

Et eller flere problemer i denne proces kan forårsage akne. Det kan forekomme, når:

  • For meget olie produceres af dine follikler
  • Føde hudceller akkumuleres i dine porer
  • Bakterier opbygges i dine porer

Disse problemer bidrager til udviklingen af ​​bumser. En bums vises, når bakterier vokser i en tilstoppet pore, og olien ikke er i stand til at undslippe.

Hvad er risikofaktorerne for at udvikle akne?

Hormonelle ændringer forårsaget af puberteten eller graviditeten

Visse medikamenter, såsom visse p-piller eller kortikosteroider

En diæt med højt indhold af raffineret sukker eller kulhydrater, såsom brød og chips

Folk har størst risiko for at udvikle akne i puberteten som i løbet af denne tid gennemgår din krop hormonelle ændringer. Disse ændringer kan udløse olieproduktion, hvilket fører til en øget risiko for akne. Hormonel akne relateret til puberteten aftager normalt eller forbedres i det mindste, når du når voksenalderen.

Udgå at pille og trykker dine bumser ud, de kan ofte ligge dybt og hårde tryk og pres kan skabe store ar i huden.

Voksen akne

Selvom det er meget normalt, at hormonerne er ude af balance i teenageårene, så er akne også en meget almindelig hudlidelse hos voksne. Faktisk døjer ca. 5 procent af kvinder i 40-års alderen stadig med kroniske bumser. Mænd i samme aldersgruppe slipper lidt billigere, da det ligger omkring 1 procent.

Talgkirtlernes produktion er som sagt styret af vores hormoner. Har du et meget lavt hormonniveau i kroppen, vil talgkirtlerne næsten ikke producere talg. Af samme grund får børn ikke får bumser, før de kommer i puberteten, hvor kroppen begynder at danne hormoner.

Der kan være flere årsager til at bumserne opstår, men når mange voksne – særligt kvinder – stadig døjer med kroniske bumser efter puberteten, skyldes det oftest hormonel ubalance. Derfor oplever mange kvinder udbrud af bumser under menstruationen eller i overgangsalderen, hvor vi begynder at danne færre østrogener.

Hvordan diagnosticeres acne ?

Hvis du har symptomer på akne, kan din læge stille en diagnose ved at undersøge din hud. Din læge vil identificere typer af læsioner og deres sværhedsgrad for at bestemme den bedste behandling for dig