Vi forhandler Maskafe bio-cellulose sheet masker. Læs mere længere nede på siden

0 anmeldelser
Model/varenr.: MAS2676
Udsolgt
0 anmeldelser
Model/varenr.: MAS2683
0 anmeldelser
Model/varenr.: MAS2652

Maskafe 

Beauty nyhed i Danmark 2021

nu kan du også få fermentering i hudpleje med Maskafe som har brugt 10 år på at udvikle deres ansigtsmasker ud af fermenteret kokos-vand som de har sammensat med coffea arabica seed extract og andre sunde, nærende og plejende ingredienser for din hud.

Deres  Award vindende og unikke sheet masker, adskiller sig fra andre bio-cellulose masker som er lavet af plantefiber.

Maskafé patenterede ( kokosvand-gel)  bio-cellulose masker fremstilles af 100 % naturligt fermenteret kokosvand, og dens tredimensionelle struktur der kan indeholde 200 gange mere fugt end tørvægt og maskerne har derfor en fugtgivende, beroligende og afkølende effekt på din hud.

De fås i 3 forskellige varianter passer til alle hudtyper:

En fælles nævner for de 3 masker er at de indeholder coffea arabica seed extract der takket være det høje indhold af linolsyre og dens evne til at reducere transepidermalt væsketab kan hjælpe med at styrke hudbarrieren. Det er kendt som antiinflammatorisk og indeholder enzymer, der stimulerer afgiftning, hvilket gør det ideelt til behandling af betændt acne og problematisk hud. 

Botanisk kafffeekstrakt opnåes fra Coffea Arabica (kaffe) frø og opløst i vand, glycerin og propandiol. Ekstakten indeholder proteiner, polysaccharider, methylxanthiner, saccharose, lipider, koffein, trigonellin og mineraler. Konserveret med natriumbenzoat, potasssiumsorbat. Koffeinindhold ca. 100 ppm. Fremstillingen foregår med en kold proces for at undgå potentielt tab af effektivitet som en varmebehandling kan have.

Maskafe K-beauty sheet masker er af højeste kvalitet og er fremstillet uden brug af olier, alkohol og animalske ingredienser.

De er 100 % bionedbrydelige og komposterbare.

Awards:

  • 2020 HI SEOUL AWARD FOR EXCELLENT PRODUCT
  • 2019 Best Buy

Producent. UROF INC

Importør og leverandør: ORGANIC Beauty Supply ApS