BOTANICAL Sunscreen - Ansigtssolcreme Medium Tan SPF 50

Udsolgt
-25%
224,25  m/Moms
299,00  m/Moms
Du sparer: 74,75
Model/varenr.: bo0195

Anvend BOTANICAL SPF 50 solcreme i ansigtet og undgå solskader.

Multifunktionel mineralbaseret og oliefri ansigtssolcreme, der føles let og lækker på huden. Cremen har en fløjlsblød konsistens og fedter ikke.  Den er god til den sensitive hud i ansigtet, da den er parfumefri, og ikke svier i øjnene. Er skabt til brug i ansigtet, men kan også anvendes lokalt på kroppen, på de udsatte områder som f.eks. skuldre, ører, hals, bryst mm. På trods af den lette tint og farve, kan cremen bruges af voksne såvel som børn. 

 • Koralrev venlig 
 • Parfumefri
 • Glutenfri
 • Cruelty Free & Vegan
 • Dermatologisk testet
 • Uden mineralske olier
 • Vandafvisende i op til 80 minutter
 • Emballagen er skabt af 100 % genbrugsmaterialer for at skåne miljøet

Botanical serien er kendt for at være mild, effektiv, bæredygtig og mineralbaseret. Botanical Tinted Face er ingen undtagelse, og den lette lækre konsistens gør den rar at bruge, hver eneste dag som solbeskyttelse. Mineral solbeskyttelse fungerer ved overfladisk at blokere solens stråler, så huden beskyttes effektivt. UVA samt UVB SPF. 50 sikrer at huden er beskyttet mod fotoaldring, altså aldring der skyldes solens UVA stråler, mens UVB SPF, beskytter huden effektivt mod solskoldning. Botanical Tinted Face er meget vandafvisende. 

Cremen er multifunktionel og kan bruges som primer, da den udligner fine linjer og grove porer. Den lette tint giver en smuk ensartet glød til huden, og blender sig flot med den naturlige hudtone. 

Unikke ingredienser: 

Kakadublomme 
En unik australsk frugt som indeholder det højeste niveau af C-vitamin, end nogen anden fødevare. C-vitamin er et fantastisk antioxidant, der effektivt beskytter huden mod frie ilt radikaler fra solens UV-stråler, som nedbryder huden, og fremmer fotoaldring (tidlig aldring der skyldes solen). Antioxidantbeskyttelsen i Botanical Tinted Face er derfor ekstraordinær. 

Rød Alge
Er blandt de mest næringsrige typer tang i verden, med et proteinindhold på 30-50 procent. Indholdet af A-vitamin, niacin, jod, jern, folsyre og tre typer aminosyrer, gør også denne tang ekstra berigende for huden. Røde alger findes i mange farvande rundt omkring i verden, inklusive Australien.

Eukalyptus:
Især kendt i Australien som koalaernes yndlingsspise. Eukalyptus har siden tidernes morgen været anvendt i urtemedicin, pga. af oliens unikke evne til at lindre og berolige. Den æteriske olie stammer fra træets blade, og er kendt for at forynge og ilte huden.

Anvendelse:

 • Botanical Tinted Face SPF. 50 påføres dagligt året rundt, for ekstraordinær solbeskyttelse, pleje og primereffekt til huden. Kan anvendes ovenpå serum og dagcreme samt under makeup, for ekstra god holdbarhed og minimering af fine linjer og grove porer. En enkrone størrelse fordeles med fingerne i cirkulære i ansigtet, indtil produktet har blendet sig naturligt med huden.


Botanical Tinted Face SPF. 50 er også ideel til både sommer og ski/vinterferien. Påfør altid minimum 20 minutter før huden eksponeres for sol. Være opmærksom på at påføre igen minimum hver anden time, eller efter tørring med håndklæde. 

Husk at søge skygge mellem kl 12:00 og kl 15:00

Opbevaring:

 • Opbevares utilgængeligt for små børn
 • Bør ikke opbevares i direkte sollys

Oprindelsesland: USA

Ingredienser: Alumina, Aqua (Water), Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Caprylyl Glycol, Cetyl PEG/PPG-10/1 Dimethicone, Cyclopentasiloxane, Dimethicone Crosspolymer, Disodium EDTA, Disteardimonium Hectorite, Eucalyptus Globulus Leaf Extract, Hexyl Laurate, Iron Oxides, Panthenol (Vitamin B5), PEG-10 Dimethicone, Phenoxyethanol, Polyglyceryl-4 Isostearate, Polymethylsilsesquioxane, Porphyra Umbilicalis (Red Algae) Extract, Silica, Squalane, Stearic Acid, Titanium Dioxide, Tocopheryl Acetate (Vitamin E), Triethoxycaprylylsilane, Zinc Oxide

Volume: 88ml

Producent: Australian Gold

Importør og leverandør: Smør Dig Ind

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

Du har nyligt set